Wat is Par Hasard?

Par Hasard vzw werd in het leven geroepen in 2020.

Par Hasard maakt enerzijds werk (theater) vanuit tekst, beeld en klank. Par Hasard tracht in haar eigen werk steeds de realiteit te bevragen op een speelse, grappige en sterk verbale wijze.

Par Hasard  heeft daarnaast een platform waarmee het werk van jonge getalenteerde kunstenaars cureert. Het Platform neemt de vorm aan van een tocht doorheen werk van collega’s die we steeds via een open call bereiken.

Als derde pilaar geeft Par Hasard drama-workshops en gaat het trajecten aan met personen die hun eerste stappen in het theaterlandschap willen zetten.

Par Hasard verbindt eigen werk aan mensen, mensen aan elkaar; en legt de verbindingen tussen ons werk en collega’s, vanuit het geloof in elkaar en vanuit een nieuwsgierigheid naar de ander.

Par Hasard zoekt en wroet verwoed, denkt mee, maakt, toont, deelt en is op die manier een actieve speler in het Vlaamse Kunstenlandschap.

Par Hasard staat steeds open voor samenwerkingen en opdrachten. Een Par Hasard in je buurt, of een ander interessant project? Contacteer ons!